ЛЮБОПИТНОТО

Поля и Здравко отпаднаха от „Един за друг”

8.6kviews

Поля и Здравко от Варна са поредните участници, които се разделиха с романтичното състезание „Един за друг“. Разведената двойка, която даде втори шанс на връзката си, не успя да получи подкрепа от останалите участници и се сбогува с вилата на любовта. Конкурентите им по време на елиминациите бяха Виктория и Георги, които получиха подкрепа от пет двойки.

Поля и Здравко от своя страна се сдобиха само с една прегръдка и с това участието им в надпреварата приключи. Предизвикателство за издръжливост очакваше двойките в тандемната игра, която провери доколко е добра комуникацията между партньорите и готови ли са да се подкрепят в трудни моменти.

Победители в изпитанието станаха Радина и Петър, които се спасиха от номинацията с доброто си представяне. Въпреки че спечелиха и паричния бонус от 2500 лв., те не успяха да спечелят титлата „Супердвойка на седмицата“, която отиде при Кристина и Артьом. Те получиха ключова привилегия – да изберат още две двойки, които да се включат в битката за спасение.

Така единствените без номинация тази седмица бяха Криси и Арти и Виктория и Явор. Шест двойки се впуснаха в битката за спасение, която включваше високи скорости и много адреналин. Участниците трябваше да минат през трасе с препятствия за максимално кратко време, като един от партньорите беше със завързани очи. Добрата комуникация в играта гарантираше отлични резултати, но не всички успяха да разпределят правилно задачите си.

Най-бавно с предизвикателството се справиха Виктория и Георги, следвани от Поля и Здравко. Следващата седмица участниците ще попадна в банята на любовта, в която комуникацията ще бъде от решаващо значение.

Кой ще се справи най-добре, не пропускайте – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0