АФИШ

Орлин Павлов застава зад каузата в помощ на 33-годишния Исмаил от Бургас

3.7kviews

20 години по-късно харизматичният изпълнител Орлин Павлов прави завръщане на сцената на Летния театър в Бургас със самостоятелен концерт. Освен най-популярните му парчета, в акомпанимент на мощен бенд, той ще представи и песните от последния си албум, заедно с въздействащ аудиовизуален спектакъл.

Двучасовият емоционален концерт в Бургас ще се състои на 22 август и е ключова спирка от националното лятно турне на звездата.

На сцената заедно с Орлин ще забият едни от най-добрите български музиканти, сред които Милен Кукошаров (пиано), Мирослав Иванов (китара), Кристиан Желев (барабани), Емилио Мархолев (тромпет), Евден Димитров (бас), Стефан Стефанов (пиано), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Владислав Мичев (тромбон).

Успоредно с въздействащото преживяване Орлин Павлов иска да обедини публиката около кауза, която докосна сърцето му – животът на 33-годишния Исмаил от Бургас. Средствата, събрани от продажбата на последния му албум в деня на концерта в Летния театър, ще бъдат преведени на сметката на младия мъж, който след 5-месечна кома, има шанс да се върне към живота и отново да прегърне своята любима жена.

Билетите за вълнуващото музикално шоу под звездите могат да бъдат закупени през мрежата на Eventim и Grabo. Повече новини за Орлин Павлов и изненадите, което предстоят на концерта му в Бургас можете да научите във Facebook и Instagram страниците на певеца.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0