НОВИНИ

Мъж се оплака в полицията, че са му продали фалшива марихуана

Мъж е подал сигнал за измама в полицията, след като са му продали фалшива марихуана в Бургас. Това съобщиха от ОДМВР – Бургас. Разследването по случая е започнало по сигнал на 28-годишен мъж от София, получен на 2 август т.г. около 21.00 часа.

Мъжът съобщил, че му е извършена кражба на сумата от 2 200 лв. от двама непознати мъже, осъществена около 19.00 часа в района на магазин „Технополис” в к-с „Изгрев”, с които се срещнал по повод обява в сайт за продажба на IPhone 11 pro.

Установено е, че сигналът не отговаря на истината – самоличността на двамата мъже е установена. Това са двама криминално проявени и осъждани мъже от Бургас на 44 и 47 години. Те заявили, че уговорката им със 28-годишния била по повод покупко-продажба на 500 грама марихуана за сумата от 2 200 лв. Вместо марихуана обаче те продали за сумата от 2 200 лв. на 28-годишния мъж суха трева, събрана около бл. 15 в ж.к. „Изгрев“.

Софиянецът е разпитан повторно, като потвърдил информацията на двамата мъже от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

More in:НОВИНИ

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 %