В Плевен за първи път утре се организира мотошествие под мотото „Да на ваксинацията!“. Инициативата на мотористите ще премине под патронажа на областния управител Марио Тодоров.

Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ е осигурила всички видове ваксини и възможност да бъдат поставени в изнесен мобилен пункт на централния градски площад „Възраждане“, казадиректорът на инспекцията, д-р Илиян Минчев.

Мотоциклетисти от клубовете „Огнени сенки“, „Пътни братя“, „Кан Аспарух“, „Камикадзе“, с подкрепата на цялото мотодвижение, в неделния ден ще обиколят централни улици на Плевен, за да напомнят на тези, които отлагат, че е време да се имунизират, на фона на спокойната емидемиологична обстановка в момента.

Мотошествието ще тръгне от 14.00 ч. от паркинга пред хипермаркет „Практикер“, ще премине по булевардите „Русе“ и „Христо Ботев“, а после – по ул. „Дойран“, за да достигне до централната жп гара. След това ревът на моторите ще огласи централните улици „Данаил Попов“ и „Димитър Константинов“.

Очаква се около 15.00 часа рокерите да бъдат пред мобилния пункт за имунизация, организиран от РЗИ на площад „Възраждане“.

Подобни новини

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *