ЛЮБОПИТНОТО

Личните трагедии на Диона в „Животът по действителен случай“

10.4kviews

В студиото на „Животът по действителен случай“ тази събота (4 март) от 17:00 ч. водещата Александра Сърчаджиева ще посрещне една певица, чийто личен живот далеч не е толкова лъскав и безоблачен, колкото изглежда.

Рап фурията Диона ще сподели за най-трудните моменти в живота си – загубата на нероденото ѝ дете и разпадането на семейството ѝ, трудното детство и уроците на съдбата. По време на тази лична среща зрителите на bTV ще разберат и какво подготвя дивата за своите фенове.

В рубриката „Моето ново Аз“, както винаги, лекарите от клиниката са на пост и готови да преобразят нов герой. Този път това е Пепи – дама, преминала през ужасни житейски изпитания, но показала сила и непреклонност пред постоянните трудности. Тя губи любимите си хора и отглежда децата си сама. Наскоро се разделя и с приятеля си и сега иска да намери любим човек, с когото да сподели живота си занапред. Специалистите ще й помогнат да започне отначало по най-добрия начин.

В класацията „Топ 10“ с водещ Иво Аръков ще видим невероятна селекция от много известни българи с огромни сърца. Това са десет души, които поставят себе си на заден план и дори рискуват живота си в името на другите.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0