ЛЮБОПИТНОТО

Кулинарни изненади в новия епизод на „Един за друг”

10.5kviews

Разнообразно меню в изискана обстановка с неочаквани кулинарни предложения очаква двойките в новия епизод на семейното приключение “Един за друг”. Временните лидери в класацията са Радина и Петър, а с най-малко средства в сметката си са Александрина и Иван, които миналата седмица получиха втори шанс в романтичната надпревара. Как ще се справят дамите с новото предизвикателство и ще успеят ли да оправдаят финансовите очаквания на техните половинки, ще стане ясно утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Новото индивидуално изпитание за жените тази седмица включва незабравимо изживяване в специалния ресторант на „Един за друг“. Облечени в елегантно облекло, дамите ще пробват различни хранителни предложения без да могат да ги видят. Менюто включва животински субпродукти, морски деликатеси, екзотични плодове и сладки изкушения. Когато ги разпознаят, нежните половинки ще трябва да ги опишат на своя партньор без да ги назовават директно. Времето, с което двойките разполагат за задачата е 6 минути, а за да спечелят залозите си, те трябва да имат 8 верни предположения от общо 11 хранителни изкушения.

Какви залози ще направят кавалерите? Колко добре жените обясняват и разбират ли ги техните партньори? Кой ще поведе класацията и кой ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0