МАРШРУТИ

Кои са най-красивите плажове за почивка

Ето някои от най-красивите плажове за почивка:

  • Островите Мариета, Мексико: Това е един от най-вълнуващите и красиви плажове. Мястото е впечатляващо, пълно с невероятни природни богатства и по тази причина е едно от най-предпочитаните места за почивка.
  • Playa Paraiso, Мексико: Това е още един от най-красивите плажове, който се отличава с бял пясък и кристално чиста вода. Тук можете да се насладите на плуване и релаксиращи дълги разходки по плажа.
  • Шкорпиловци, България: Шкорпиловци е най-големият плаж в България с плажна ивица от 12 км. Той се намира между Несебър и Варна и предлага прекрасни пейзажи и възможности за различни водни спортове.
  • Алания, Турция: Алания е добре известна със своите красиви плажове и живописни пещери. Най-известният е плажът Клеопатра, който се смята за един от най-красивите плажове в Турция.
  • Патара, Турция: Плажът Патара е един от най-дългите плажове в Турция и е известен със своите златисти пясъци и кристално чиста вода. Той е също така дом на археологически обекти и древни руини.

Това са само някои от най-красивите плажове за почивка. Има още много други прекрасни места по света, които струва да се посетят за една незабравима почивка на плажа.

Сподели:

Leave a Response