ЛЮБОПИТНОТО

Керана с първа победа в „Като две капки вода“

Снимка: NOVA/Красена Ангелова
10.9kviews

След първите две блестящи предавания на единадесетия сезон на „Като две капки вода“, и тази вечер най-доброто шоу за имитации в България подари истинско забавление на зрителите на NOVA. Девет страхотни имитации, много танци, смях и бурни аплодисменти завладяха ефира в неделната вечер. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро успяха да разсмеят до сълзи публиката в студиото, а журито в състав Хилда Казасян, Асен Блатечки, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов не скриха възхитата си от таланта на звездните участници.

За първи път този сезон победата грабна Керана в образа на световната дива Бионсе. Керана пресъздаде образа перфектно с изпълнението на хита “Sweet Dreams”. “Тази вечер бяхте направо неотразима. Истинска Бионсе”, похвали представянето й Димитър Ковачев – Фънки.

Вечерта започна с победителя от миналата неделя – Владо Михайлов. Актьорът показа завидни танцови умения и пя страхотно като американската суперзвезда Бруно Марс. „Успя да пресъздадеш цялото настроение на клипа. И пя страхотно, и танцува страхотно“, каза Фънки за образа на Владо Михайлов. Веднага след него на сцената заблестя Яна Маринова като сръбската легенда на поп фолка – Лепа Брена и получи силните аплодисменти на всички в залата. Тома отново слезе от асансьора в женски образ. Този път той беше ирландката Шиниъд О’Конър, а изпълнението му на “Nothing Compares 2 U” успя да развълнува всички и дори да разплаче Хилда Казасян.

Дуетът на сезона Ралица Паскалева и Димо Алексиев излезе като едни от най-обичаните български дуети – „Ритон“. „Димо, ти си направил най-трудното нещо, успял си да хванеш тембъра на Здравко. Много добре ви се получи – имаше настроението на дует „Ритон“, каза Хилда Казасян за образите на Катя и Здравко. Актьорът Христо Петков зарази ефира с кънтри настроение в ролята на Джордж Клуни от филма „О, братко, къде си“.

Кали се появи като българския естраден певец Панайот Панайотов. „Поздравявам те, Кали. Видях себе си в теб“, сподели Панайот Панайотов за представянето на Кали, който беше в първия ред на публиката, заедно със съпругата си Емилия Панайотова, на която е посветена и песента „Хей, шопкиньо“. Веднага след нея Христо Гърбов се появи на сцената като естрадна легенда – Кичка Бодурова. С първия си женски образ актьорът успя да изправи публиката на крака. Бутонът на късмета отреди на Дара Екимова един от най-трудните женски образи – този на великата оперна певица Монсерат Кабайе. Тя изненада всички с арията на Лаурета (“O mio babbino caro”) из операта „Джани Скики“ от Джакомо Пучини и също изправи публиката на крака.

Бутонът на късмета каза своята тежка дума и следващата неделя Яна Маринова ще се превъплъти в Майкъл Джаксън, Христо Петков ще излезе на сцената като Елвис Пресли на живо от Чикаго, Кали ще влезе в образа на Лара Фабиан, Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще имитират дует „Каризма“, Христо Гърбов ще бъде Чуби Чекър, Владо Михайлов ще пее като Керана, Тома ще имитира Меди, Дара Екимова ще бъде Panjabi MC, а Керана – Тил Линдеман.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0