ЛЮБОПИТНОТО

Кевин Спейси отново обвинен в сексуален тормоз

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кевин Спейси отново е обвинен в сексуален тормоз; този път се предполага, че той е малтретирал масажист през 2016 г., съобщава Daily Beast.

„Масажист обвини Кевин Спейси в сексуално посегателство в гражданско дело, като каза, че актьорът е станал „видимо сексуално възбуден“ по време на масаж и му оказва натиск за извършване на сексуални действия“, каза изданието.

В него се казва, че Спейси е тормозил масажиста няколко пъти през 2016 г. и му е предлагал допълнителни пари за сексуални услуги. В същото време масажистът не можел да отмени срещите, защото според думите му актьорът всеки път се записвал с фалшиво име.

През май 2022 г. властите на Обединеното кралство официално обвиниха 63-годишния актьор в четири обвинения в сексуално посегателство, след като проучиха доказателствата, събрани от лондонската полиция по време на разследването.

Спейси е бил артистичен директор на един от най-старите лондонски театри Old Vic от 2004 до 2015 г., което хронологично съвпада със случаите на сексуално насилие, за които актьорът бе заподозрян. Но на 26 юли съдебни заседатели в Лондон оправдаха Кевин Спейси за сексуално посегателство срещу четирима мъже.

Само за последните четири години Спейси е обвинен в сексуално насилие от 15 души, но никой не успя да докаже вината му и случаите бяха приключени.

В същото време самият Спейси заяви, че „светът му се срина“, когато срещу него бяха повдигнати обвинения в тормоз: той загуби работата си и репутацията си.

Сподели: