ЛЮБОПИТНОТО

Кевин Костнър спечели в съда срещу бившата си съпруга по дело за издръжка

Снимка: БГНЕС
4.9kviews

Кевин Костнър спечели в съда срещу бившата си съпруга Кристин Баумгартнер по дело за издръжка. Съдията постанови, че актьорът трябва да плаща на Баумгартнер 61 000 долара на месец за издръжка на детето, което е наполовина по-малко от предишната сума.

Баумгартнер подаде молба за развод през май 2023 г. поради “непреодолими различия”. В началото на процеса тя поиска увеличение на издръжката на детето от 129 000 долара на месец на 161 000 долара. Костнър поиска намаляването ѝ до “разумни” граници.

По време на процеса Костнър заяви, че парите, които Баумгартнер очаква да получи, са необходими не толкова за децата, колкото за самата нея. “Бързо ще остана без средства и ще бъда принуден да поема работа, която не харесвам”, каза той.

Съдията постанови, че размерът на издръжката, плащана от Костнър, трябва да бъде намален, тъй като не е в съответствие с доходите на актьора.

Костнър заяви пред репортери, че не се чувства победител. “След като си живял дълъг живот с един човек, не може да има победители”, каза той. “Тази голяма лудост, наречена живот, може да се срине в един момент. Първо си мислиш, че всичко ти е наред, а после изведнъж осъзнаваш колко си уязвим.”

Костнър добави, че смята Баумгартнер за прекрасна майка, просто трябва да минат по пътя на “изцелението”. “Оказа се, че в този странен свят не сме успели и се извинявам за това”, каза той.

През ноември Костнър и Баумгартнер ще се изправят пред друг съдебен процес, където ще бъдат разгледани предбрачният договор и въпросът за съпружеската издръжка.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0