ЛЮБОПИТНОТО

И Формула 1 в 4К качество на картината в каналите на Нова Броудкастинг Груп

9.9kviews

Нова Броудкастинг Груп ще излъчва и състезанията от Формула 1 в 4К резолюция в телевизионния канал DIEMA SPORT 3 4K, част от пакета DIEMA XTRA. Медийната и технологична компания вече предложи на своите зрители в отлично качество на картината двубоите от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 и мачове от Висшата лига на Англия.

Тази година календарът на Формула 1 е още по-богат с цели 23 състезания, всяко едно от които може да бъде проследено в DIEMA SPORT 3 4K. Първият старт за сезон 2023 е в Бахрейн. Зрителите ще могат да го гледат в 4К резолюция на 5 март, неделя, от 17:00 ч. Освен състезанието, ще бъдат излъчени още тренировките и квалификацията на вълнуващата надпревара.

„За пореден път Нова Броукдастинг груп доказва, че предлага най-богатото спортно съдържание в телевизионния ефир. След като излъчихме Световното първенство по футбол в Катар в 4К резолюция, дадохме възможност на футболните фенове да следят мачове и от Висшата лига с перфектно качество на картината. Това, което предстои да предложим за първи път в България са състезанията от Формула 1 в 4К. Ексклузивните спортни програми ще бъдат обогатени с допълнителни коментарни студиа и професионални анализи“, коментира Стефана Здравкова, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Не пропускайте да гледате Формула 1 в каналите на Нова Броудкастинг Груп, част от пакета DIEMA XTRA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0