РЕГИОНИТЕ

Интензивен е трафикът на граничните пунктове с Гърция и Турция

6.6kviews

Преди граничния контролно-пропускателен пункт „Кулата“ се е образувала колона от автомобили. Преминаването отнема повече от час.

Натоварено е движението и по пунктовете с Турция.

По данни на “Гранична полиция” към 6:00 часа тази сутрин трафикът е интензивен и нa ГКПП “Видин”, ГКПП “Никопол” , ГКПП “Дуранкулак, ГКПП “Оряхово” и ГКПП “Кардам” за товарни автомобили на изход. Извършва се монтаж на допълнителна покривна конструкция на двете крайни трасета на ГКПП „Видин“ на изход и на вход в България.

Движението се пренасочва през останалите трасета чрез пътна сигнализация. Преминаването през съвместните гранични пунктове „Кайнарджа”/”Липница“ и “Крушари”/”Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

На границата с Гърция трафикът е интензивен нa ГКПП “Кулата” и ГКПП “Маказа” за леки и товарни автомобили на вход и изход.

От “Гранична полиция” препоръчват гражданите, които пътуват към и Гърция, да използват за преминаване, освен ГКПП “Кулата” и ГКПП “Маказа”, и останалите гранични пунктове на българо-гръцката граница – ГКПП “Илинден”, ГКПП “Златоград”, ГКПП “Ивайловград” и ГКПП “Капитан Петко Войвода”.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0