ЛЮБОПИТНОТО

Интелектуална и логически предизвикателна игра в „Един за друг“

Нови любопитни предизвикателства очакват участниците в епизодите на „Един за друг“ тази седмица по NOVA. В четвъртък от предаването си тръгнаха Мария и Виолин, а тази седмица две двойки ще се разделят с надпреварата. За момента най-застрашени от напускане са Гергана и Радослав, които заемат последното място във временното класиране с най-малък бюджет.

В епизода тази вечер предстои интелектуална и логически предизвикателна игра, която ще провери как мислят и реагират дамите, поставени под напрежение. Те ще трябва да запазят спокойствие и да проявят съобразителност и логическа мисъл. Дамите ще бъдат изправени пред препятствието да преодолеят лабиринт, разгадавайки следите, които са им оставени.

Мъжкото предизвикателство ще даде урок по психология и философия, а в играта за двойки ще изпрати участниците в бъдещето. С какви предизвикателства за ума и тялото ще се сблъскат още влюбените? Кои ще бъдат двете номинирани двойки, които ще се разделят с приключението в най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир?

Гледайте новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Сподели: