ЛЮБОПИТНОТО

Избраха най-одобряваните и най-неодобряваните участници в „Един за друг“

Снимка: NOVA
260views

В разгара на сезона на най-романтичното предаване в телевизионния ефир – „Един за друг“ – състезанието става все по-оспорвано с всеки изминал ден. В последното изпитание двойките се включиха в стратегическа игра и опитаха да уловят настроенията, витаещи във Вилата на любовта.

Участниците трябваше да предположат както кои са лидерите по популярност и позитивни качества, така и да отгатнат кои от тях застават на първите места по обидчивост, лицемерие, заядливост и труден характер според мнозинството.

Мъжете и жените в „Един за друг“ се изправиха пред тежко изпитание. Въпреки вложените усилия от тях, беше постигнат своеобразен рекорд по несъответствия. Отговорите на въпросите предизвикаха противоречиви емоции у някои от участниците – едни бяха приятно изненадани и поласкани, а други – истински разочаровани от мнението на мнозинството за тях.

След като голяма част от двойките оставиха на случайността своите предположения стана ясно, че не познават конкурентите си достатъчно добре. По тази причина получиха възможността да положат още усилия, за да опознаят останалите и тази седмица никой не се раздели с приключението „Един за друг“.

Какво предстои за участниците в новите епизоди на най-романтичното предаване? Не пропускайте да разберете от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0