АФИШ

Игра на доверие е най-гледаният български филм за втори пореден уикенд

12.3kviews

Интригуващият филм на режисьора Мартин Макариев, вдъхновен от лични истории от живота на Яна Маринова, дебютира успешно в първите си десет дни на голям екран. „Игра на доверие“ покори зрителския интерес и до момента привлече 15 912 зрители в киносалоните в цялата страна. Продукцията е безспорен фаворит сред новите родни заглавия, а преди нея, на върха на боксофиса за уикенда, очаквано се нареждат хитовият блокбъстър от Вселената на Marvel „Ант-мен: Квантомания“ и анимационният „Приключението на мумиите“.

В основата на „Игра на доверие“ стои вълнуваща среща с личните истории на майка и дъщеря, а в главните роли са Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, София Ласкин, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев и Александър Димов. Участие взимат още Мария Каварджикова, Малин Кръстев, Христо Петков, Китодар Тодоров, Искра Донова, Александър Хаджиангелов, Яна Титова и др. Продукцията с елементи на трилър отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения. Това е история за силната, уверена и смела жена, а зрителските отзиви са повече от емоционални и дълбоко искрени. Стотиците коментари и съобщения към екипа и официалния профил на филма показват, че откровеният поглед към тези обществени проблеми е силно необходим и е крачка напред към позитивната промяна.

Съвсем скоро филмът предстои да зарадва и развълнува и сънародниците ни зад граница. Той поема на турне из Европа, като първите дати на премиерните прожекции в чужбина са във Великобритания – 11.03 в Саутхемптън и 12.03 в Лондон. До момента част от актьорския състав се срещна с феновете във Варна, а на 01.03 предстои и специално гостуване в Пловдив.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0