ЛЮБОПИТНОТО

Жиголо разкрива тайните на занаята и хармонията в брака си

11.6kviews

41-годишният британски жиголо Алекс разказа за странните искания на клиентките си и консенсусните отношения със съпругата си.

Мъж, който е учил за строителен инженер, сподели, че е решил да се преквалифицира на сексуалното поприще на 25-годишна възраст за допълнителен доход. С течение на времето почасовата работа се превърна в основната му професия. Алекс призна, че харесва занаята си, въпреки че понякога той е свързан с рискове за здравето.

По думите му той е попадал на различни клиенти. Например, някои искали да бъдат връзвани или пък те него да връзват. Той претърпял тежки разтежения на ръката от такива „робски” секс игри, както и наранявания на рамото.

Оттогава се старае да спортува редовно, за да е подготвен и за най-странните желания. Освен това Алекс си спомни как удрял главата си няколко пъти по време на секс в неудобни стаи, например на тясна яхта.

Той разкри още, че някои клиентки обичат да мажат тялото му с храна, а други обичат дългия полов акт. „Когато за първи път правих секс девет часа подред, челюстта ми почти падна“, спомня си Алекс.

В същото време той отбеляза, че повечето от клиентите му не се опитват да реализират някакви щури сексуални фантазии. „Повечето просто искат да бъдат с някого. Да отидат на среща, да вечеряме заедно. Мисля, че просто не искат да се чувстван самотни“, казва Алекс.

Въпреки определено „несемейния занаят”, той е женен от 12 години за жена, която е срещнал в университета. Съпругата му е спокойна за „трудовата му дейност” и знае за нея от самото начало. „Тя се шегува, че спасявам бракове на други хора. Удовлетворявам жените и не позволявам на съпрузите им да изгорят “, казва Алекс.

Мъжът се оплака, че с ковид пандемията доходите му са паднали до няколко хиляди паунда на месец, въпреки че през 2009 г. е печелил месечно около 55 000 паунда.

По-рано бе съобщено за британски начален учител, на който бе забранено да посещава часовете заради неприлични снимки. Мъж бе изключен от училище, след като публикува свои откровени снимки в социалните мрежи и е предлагал платени секс услуги.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0