ЛЮБОПИТНОТО

Екстремно предизвикателство в новия епизод на „Един за друг”

6.6kviews

Сръчност, бързина и добра стратегия ще са нужни на дамите в първото индивидуално изпитание за седмица в романтичното предаване „Един за друг“. В генералното класиране временни лидери са Радина и Петър, а последни засега са Виктория и Явор.

„Супердойка на седмицата“ станаха Александрина и Иван, които стартират игрите с бюджет от 8000 лв. Двамата обаче трябва да изберат от кои три двойки да отнемат по 1000 лв. и така да намалят шансовете им за добро представяне. Какво решение ще вземат и ще има ли сърдити, не пропускайте утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Новото екстремно изпитание ще превърне дамите в истински екшън героини. Предизвикателството ще бъде и най-стратегическото до момента, защото честната игра може да доведе до загуба, а всяко колебание е равнозначно на провал. Жените ще се изправят в директна битка по двойки от двете страни на специално изградена стена за катерене, издигната между два басейна.

На различни локации по стената се намират номерирани ключове, които нежните половинки трябва да съберат и поставят на определено място. Има и уловка – те ще имат ходове, с които да забавят и буквално да потопят противника и неговия залог. От всеки двубой победителят ще бъде един, но кой ще бъде той?

Кой срещу кого ще се изправи в битка? Ще направят ли стратегически залози кавалерите? На какво са готови дамите за победа? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0