ЛЮБОПИТНОТО

Двойка инфлуенсъри се впуска в надпреварата в „Един за друг”

15.6kviews

След емоционално гласуване и много сълзи, първите участници, които напускат най-вълнуващата любовна надпревара в родния ефир „Един за друг“ са Надежда и Симеон от Хасково.

Двамата се затрудниха с изпълнението на предизвикателството за двойки, в което трябваше да покажат воля и непоколебим дух. Това ги изправи на елиминации срещу Виктория и Георги, които също не се представиха добре в последните игри.

Всички останали партньори имаха възможност да обсъдят и решат кого да подкрепят на базата на лични предпочитания или стратегия. Надежда и Симеон получиха само два гласа в своя подкрепа и са първите, напуснали романтичния риалити формат.

„Всеки романс има своя край, или поне в „Един за друг“. Въпреки че днес напускате вилата на любовта за всички е ясно, че вашата обич е това, което няма край. Бъдете светлината в живота си, не спирайте да се обичате“, обърна се към първите напуснали водещият Емо Чолаков. „Предаването ни показа, че можем да устоим на всяко предизвикателство – не само в игрите, но и в живота. Разбрахме, че няма нужда да губим себе си, а също ни доказа, че не можем един без друг“, коментира от своя страна Надежда.

Вълнуваща изненада очаква десетте двойки в предаването – нови участници скоро ще се присъединят към тях. Младо, успешно и талантливо семейство от Бургас излиза от обичайния си дом в социалните мрежи, за да се настани във вилата на любовта, без дори да подозира, че играта вече е започнала.

Седемгодишна любов и прекрасен малък син свързват Кристина (23 г.) и Артьом (30 г.). Партньорите са популярни инфлуенсъри, имат бизнес за организиране на събития, а тя е талантлива певица. За атрактивната двойка призванието идва естествено, а двамата имат редица общи интересни. Дрехите им почти винаги са в сходни цветове, благодарение на Криси.  

Какво ще се справи с първото си предизвикателство последната двойка, която ще прекрачи вилата на любовта? Как ще реагират останалите участници на тяхната поява? Какви са новите изпитания, не пропускайте новите епизоди на най-романтичното предаване в ефира – в сряда и в четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0