ЛЮБОПИТНОТО

Галина и Владимир се разделят с „Един за друг”

13.3kviews

Поредните участници, за които предизвикателството „Един за друг“ приключи с елиминация са Галина и Владимир. Семейството с три деца напусна Вилата на любовта след серия от загуби. Вотът на останалите влюбени безапелационно отреди напред в играта да продължат номинираните Габриела и Десислав. Галя и Владимир не получиха нито един глас в своя подкрепа и станаха третата двойка, която се сбогува с романтичната надпревара.

След бляскавия конкурс за красота с емоционален край, победителите Александрина и Феодор станаха „Супердвойка на седмицата“. Те получиха стратегическо предимство – шанс да променят хода на играта, като номинират една допълнителна двойка и вместо четири, номинираните да бъдат пет. Те избраха в играта за спасение да се включат Виктория и Явор, а останалите застрашени от отпадане бяха Галина и Владимир, Габриела и Десислав, Виктория и Георги, и Поля и Здравко.

В следващата битка номинираните партньори трябваше да опазят от счупване 10 яйца с помощта на лъжица по трасе с препятствия, а за финал – да разбият белтъците до подходяща консистенция. Най-бързи бяха Вики и Георги, които демонстрираха завидна бързина, добра комуникация и баланс. Най- слабо представяне показаха Габриела и Десислав и Галина и Владимир, които трябваше да се изправят на елиминация едни срещу други.

Първото изпитание следващата седмица ще покаже познават ли се добре партньорите, а цената на грешките ще бъде болезнена за кавалерите. Какво очаква двойките и кой ще се справи най-добре, не пропускайте в новите епизоди по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0