ЛЮБОПИТНОТО

Владимир Михайлов е новият победител в „Като две капки вода“

Фотокредит: NOVA/Красена Ангелова

Фотокредит: NOVA/Красена АнгеловаФотокредит: NOVA/Красена Ангелова
Фотокредит: NOVA/Красена АнгеловаФотокредит: NOVA/Красена Ангелова
Фотокредит: NOVA/Красена АнгеловаФотокредит: NOVA/Красена Ангелова
Фотокредит: NOVA/Красена АнгеловаФотокредит: NOVA/Красена Ангелова
12kviews

За втора поредна неделя ефирът на NOVA се превърна в истински празник с първите образи на участниците, които Бутонът на късмета им отреди миналата седмица. „Като две капки вода“ отново накара зрителите и публиката в студиото да се забавляват, смеят и танцуват с невероятните имитации на български и световни звезди. Към Хилда Казасян, Веселин Маринов и Димитър Ковачев – Фънки тази седмица се присъедини и четвъртият член на журито – актьорът Асен Блатечки, който не скри вълнението си от новото предизвикателство.

С образа на Мадона Владимир Михайлов успя да спечели сърцата на журито, участниците и зрителите на NOVA. Музикантът и актьор разкри таланта си с безупречната имитация на световната музикална икона и култовата песен и хореография от клипа на „Vogue”. „Каквото и да кажа ще е малко. Невероятно. Актьорски умения, пеене. В такъв момент думите не стигат. Впечатлен съм“, сподели за най-доброто представяне тази вечер Веселин Маринов.

Вечерта започна с прекрасното актьорско превъплъщение на дуета на сезона – Димо Алексиев и Ралица Паскалева. Те влязоха в света на куклите, пресъздавайки двамата вокалисти от групата „Aqua” и култовата песен „Barbie girl”. “Толкова бяхте добре, че нямам за какво да се хвана“, каза Фънки след изпълнението им. Веднага след тях на сцената излезе Христо Петков в образа певицата Росица Кирилова, която наблюдава с усмивка имитацията му от първия ред в публиката.

Бутонът на късмета отреди на Дара Екимова да влезе в първия си мъжки образ. Заедно с балета Funky Monkeys тя пренесе зрителите в клипа на Криско и песента „Да или не“. След нея Яна Маринова показа завидни танцови умения и голяма доза сексапил в малката черна рокля на американската звезда Никол Шерцингер от групата Pussycat Dolls. Христо Гърбов пък бе предизвикан да пее на английски в ролята на носителя на „Грами“ – Afroman. Неговият блестящ актьорски талант успя да спечели всички.

Победителят от миналата неделя Тома този път обу високите обувки на канадската певица Шаная Туейн. Той отново успя да вдигне публиката на крака, а комплиментите от журито не закъсняха. „Даваш страхотна енергия и плътност на образите, които правиш. Пеенето въобще няма нужда да коментирам. Беше страхотен“, сподели Хилда Казасян. Под прожекторите Кали бе неразпознаваема като американската рапърка Lizzo. Тя изпълни хита на певицата „About Damn Time”, а Асен Блатечки коментира: „Много ми хареса. Страхотна си. Браво и на всички гримьори и фризьори.“

Вторият лайв на „Като две капки вода“ завърши с цял оркестър. Керана слезе от асансьора, за да се превърне в Ангел Павлов от оркестър „Камчия“. За изпълнението на песента „Комбайна вършачка“, добила широка популярност на Балканите, до нея застанаха самите изпълнители от оркестъра, които допълниха доброто настроение.

Бутонът на късмета отреди следващата неделя Христо Петков да се превъплъти в Джордж Клуни, Керана да излезе на сцената като Бийонсе, Яна Маринова да влезе в образа на Лепа Брена, Дара Екимова да имитира Монсерат Кабайе, Димо и Ралица да бъдат дует Ритон, Кали да пее като Панайот Панайотов, Христо Гърбов да имитира Кичка Бодурова, Тома да бъде Шиниъд О‘Конър, а Владимир Михайлов – Бруно Марс.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0