ЛЮБОПИТНОТО

Вижте как да гласувате за българското участие в “Евровизия 2022”

146views

Броени часове остават до участието на българските представители в тазгодишното издание на конкурса „Евровизия“.

Музикантите от супергрупата Intelligent Music Project ще изпълнят песента „Intention“ в първия полуфинал – на 10 май (вторник), а зрителите на БНТ отново ще имат удоволствието да проследят на живо грандиозното събитие. Прякото предаване от Торино, Италия започва в 22:00 ч. по БНТ 1.

На 10 май, Intelligent Music Project излизат под номер „7“, като сред специалните визуални ефекти, които ще допринасят за още по-въздействащото изпълнение на песента „Intention“, е триметрово „звуково ядро“, разположено на сцената.

Почитателите на Intelligent Music Project в България няма да могат да гласуват за Рони Ромеро и компания, тъй като според правилата на „Евровизия“ аудиторията в съответната държава няма право да гласува за своя представител в конкурса, а може да подкрепи единствено фаворита си сред останалите участници. Българите в държавите-участнички в първия полуфинал на 10 май, както и в Италия и Франция, могат да подкрепят Intelligent Music Project със SMS с текст „07“, изпратен до кратък номер, обявен предварително и валиден за всяка страна.

Вторият полуфинал на „Евровизия“ е на 12 май (четвъртък) от 22:00 ч. по БНТ 1, а големият финал на конкурса започва в 22:00 ч. на 14 май (събота) по БНТ 1.

Гледайте конкурса „Евровизия 2022“ на 10 май, 12 май и 14 май по БНТ 1!

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0