ПОЛЕЗНО

Бул. “Искърско шосе” в София вече е отворен

spring-stormВъзстановено е движението по бул. “Искърско шосе”, където се извършва цялостна рехабилитация в участъка от ул. “Туше Делииванов” до ул. “Илия Бешков” с дължина около 900 м.

Продължават довършителни работи по изграждането на тротоарите, велосипедна алея и вертикална планировка. Предвижда се при благоприятни метеорологични условия работата да приключи през юни.

Кметът Фандъкова е възложила на зам.-кмета по строителство Цветан Божинов и на кмета на район “Искър” Ивайло Цеков да се предвидят допълнителни дейности като подмяна и изграждане на спирконавеси на градския транспорт по бул. “Искърско шосе”, както и ремонт на ул. “5001” от ул. “Димитър Пешев” от входа на кв. “Димитър Миленков”.

Направена е цялостна подмяна на пътната настилка на бул. “Искърско шосе” от ул. “Туше Делииванов” до ул. “Илия Бешков”. Ремонтирано е отводняването, подменени са всички бетонови бордюри. Обновено е уличното осветление с енергоспесяващи осветителни тела. Монтирани са нови светофарни уредби на регулираните кръстовища.

От 13 май започнаха и ремонтни работи по бул. “Асен Йорданов” в участъка от бул. “Цветан Лазаров” до ул. “Капитан Димитър Списаревски”.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 %