ЛЮБОПИТНОТО

БНТ излъчва последния сезон на „Отдел Фалшива самоличност“

218views

В четвъртък (21 април) от 22:00 ч., по БНТ 1 започна пети сезон на сериала „Отдел Фалшива самоличност“, който всяка делнична вечер пренася зрителите в секретния свят на френските тайни служби. 

В предстоящите епизоди отново ще видим българско присъствие. Актьорът Башар Рахал ще се превъплати в ролята на Ахмед Юсуф, страховит военноначалник на хутите, с когото агента на Главната дирекция за външна сигурност договаря оръжие и по-точно последната версия на вируса „Водно конче“.

В пети сезон на „Отдел Фалшива самоличност“ директорът на вътрешната сигурност, поема управлението на Отдел, докато Мари-Жан тества уменията си за работа на терен в Египет. Генералната дирекция за външна сигурност предстои да бъде разтърсена от слухове за съдбата на Малотру: Наистина ли е мъртъв? Каква роля изиграват Генералната дирекция за външна сигурност и ЦРУ в това?

В „Отдел Фалшива самоличност“ генералната дирекция за външна сигурност сигурност “Отделът на легендите” управлява най-ценните членове на френските разузнавателни служби: тайните агенти. Прекарвайки продължително време във враждебни страни, тези оперативни служители имат задачата да идентифицират потенциални източници на разузнаване сред хората, с които влизат в контакт. Действайки „под прикритие“, под измислена самоличност, те живеят години наред в постоянно състояние на двойна идентичност, между привидно нормален живот и тяхната скрита разузнавателна дейност.

Гледайте „Отдел Фалшива самоличност“ всеки делничен ден от 22:00 ч. по БНТ 1

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0