ЛЮБОПИТНОТО

Асен Василев събеседник на Мария Цънцарова в „Защо, господин министър?“

97views

Напрегнатата обстановка в близост до територията на България и бързоразвиващите се световни събития пораждат вълна от много и болезнени въпроси за цената на живота у нас след началото на събитията в Украйна.

В тази сложна ситуация правителството трябва да намери решение на важни и чувствителни теми за обществото. Да даде отговор на всички тях гост в тази неделя в „Защо, господин министър?“ ще бъде вицепремиерът Асен Василев.

Как държавата може да регулира цените на основните хранителни продукти и да гарантира, че няма да останем без горива и доставки на газ, каква е цената за България на санкциите срещу Русия, колко ще струва на държавата грижата за бежанците, от къде ще дойдат парите и какво ще включва планът за възстановяване.

Тези и други въпроси Мария Цънцарова ще зададе на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев, тази неделя във второто издание на „Защо, господин министър?“ веднага след централната емисия новини на bTV.

Мария Цънцарова ще продължи да задава най-важните въпроси на представители на кабинета в новата поредица „Защо, господин министър?“ и да дава отговори на най-ключовите и горещо теми, които се отнасят до живота на всеки един българин.

Сподели: